Mobiilipelitilin sulkeminen

1 min read

Overview

Lue, miten voit sulkea mobiilipelitilisi ja poistaa mobiilipelitietosi.

Poista mobiilitilisi pelin sisällä

Mobiilipelitilisi poistaminen on pysyvää kaikissa laitteissa. Emme pysty palauttamaan pelinsisäisiä esineitäsi tai edistymistäsi missään tiliin linkitetyissä peleissä. Et myöskään pysty palauttamaan tiliäsi käyttöösi eri iOS- tai Android-laitteella.
Mobiilialustastasi ja pelaamastasi pelistä riippuen saatat pystyä poistamaan tilisi pelisi sisältä. Voit tarkistaa, onko pelissäsi tämä vaihtoehto:
  1. 1
    Valitse Settings.
  2. 2
    Etsi Delete Account -vaihtoehto.
  3. 3
    Vahvista, että haluat poistaa tilisi pysyvästi.
Mobiilitilisi poistaminen ei peruuta sille määritettyjä toistuvia tilausmaksuja. Jos sinulla on aktiivisia tilauksia tililläsi, peruuta ne ottamalla yhteyttä Appleen tai Googleen. 
Neuvojamme voivat auttaa sinua poistamaan mobiilitilisi. Aloita luomalla pelinsisäinen tukipyyntö.Siirry pelisovelluksesi asetuksiin ja etsi tukipainike. Painikkeen nimi voi olla erilainen pelistä riippuen, mutta se löytyy Settings-valikosta. Saatamme tarvittaessa säilyttää joitakin tilisi tietoja:
  • täyttääksemme lain edellyttämät vaatimukset (kuten verojen maksaminen tai ehtojemme noudattamisen valvonta)
  • ylläpitääksemme järjestelmiemme turvallisuutta ja eheyttä
  • taataksemme muiden (myös EA:n) oikeuksien ja vapauksien toteutumisen. 
Mitään säilyttämistämme tiedoista ei voi käyttää tilisi, peliesi tai edistymisesi palauttamiseen. Jos sinulla on ongelmia pelinsisäisen tukipyynnön luomisessa, voit ottaa meihin yhteyttä napsauttamalla alatunnisteessa olevaa painiketta. Muista pitää käyttäjätunnuksesi käsillä, kun otat meihin yhteyttä.
Still having issues?
Get in touch with our customer support team for more help.