Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää sähköpostiosoitteesi, EA-tunnuksesi, salasanasi ja muiden EA-tilisi asetusten päivittämisestä.

Päivitä tietoja Vaihda salasanasi Yhdistä tilit Lisää apua

Voit päivittää sähköpostiosoitteesi, nimesi, syntymäaikasi ja muita tilitietojasi, mutta asuinmaasi lainsäädännössä voi olla tiettyjä rajoituksia, ja tunnusta voi muuttaa vain 72 tunnin välein.

Alle 18-vuotiaiden käyttäjien tilit ovat alaikäisen tilejä, ja niiden ikää et pysty päivittämään itse. Jos olet tehnyt alaikäisen tilin vahingossa, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua päivittämään sen.

Muokkaa perustietojasi

1. Siirry EA-tili ja laskutus -asetuksiin.
  2. Valitse Tietoja minusta -välilehti.
  3. Valitse Muokkaa kohdasta:
    • Perustiedot, niin voit päivittää EA-tunnuksesi, etunimesi, sukunimesi ja syntymäaikasi.
    • Sähköpostiosoite, niin voit päivittää sähköpostiosoitteesi.
    • Alueelliset asetukset, niin voit päivittää asuinmaasi tai kielesi.
  4. Voit muokata puhelinnumeroasi valitsemalla puhelinnumerosi vierestä Muokkaa.
  5. Vahvista henkilöllisyytesi kirjoittamalla koodi, jonka lähetämme, niin voit muuttaa tietoja!

Vinkki: Suosittelemme käyttämään sähköpostiosoitetta, johon sinulla on aina pääsy. Yksityiset sähköpostiosoitteet, kuten koulusta tai töistä saatavat osoitteet, voivat lakata toimimasta, kun valmistut tai vaihdat työpaikkaa. Ilmaisten palveluntarjoajien, kuten Yahoon ja Gmailin, tilit ja salasanat saa myös palautettua helpommin, jos se on joskus tarpeen.

Etkö pääse sähköpostiin, jolla olet luonut tilisi? Katso, löydätkö EA-sähköpostiosoitteesi näiden ohjeiden avulla, jos et muista sitä.

Jos et edelleenkään pääse sähköpostiisi, ota meihin yhteyttä, niin autamme.

Lisää toissijainen sähköpostiosoite

Toissijainen sähköpostiosoite helpottaa salasanan nollaamista, jos et pääse sisään EA-tilillesi tai ensisijaiseen sähköpostiisi.

1. Siirry EA-tilisi asetuksiin.
  2. Löydät toissijaisen sähköpostiosoitteenTurvallisuus-välilehdeltä.
  3. Valitse Lisää toissijainen sähköpostiosoite.
  4. Lähetämme sinulle koodin henkilöllisyytesi vahvistamista varten. Kirjoita koodi ja paina Lähetä.
  5. Anna jokin muu sähköpostiosoite kuin se, joka on rekisteröity EA-tiliisi, ja valitse Jatka.
  6. Kirjaudu sisään antamaasi sähköpostiin ja etsi lähettämämme vahvistuskoodi.
  7. Anna vahvistuskoodi EA-tiliasetusten vahvistusikkunaan.

Kun toissijainen sähköpostiosoite on määritetty, siihen lähetetään samat salasanan nollausohjeet ja vahvistukset nollatessasi salasanasi kuin ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseesi.

Jos unohdat EA-salasanasi, voit vaihtaa sen painamalla tätä linkkiä.

Onko lapsellasi tili? Täältä voit lukea ohjeet alaikäisen lapsesi tilin salasanan vaihtamiseen.

Jos haluat pelata pelejämme jollain alustalla, sinun on yhdistettävä alustasi tilit EA-tiliisi. Lue tilien yhdistämisohjeet:

Lisäksi voit yhdistää EA-tilisi näihin palveluihin:

• Liity Answers HQ:hun, niin saat apua muilta pelaajilta ja voit keskustella yhteisön kanssa.
  • Seuraile EA-tukea Twitterissä (@EAHelp), niin saat tietoja käyttökatkoista ja uutisia peleistämme.