A mobiljáték-fiókod bezárása

1 min read

Overview

További információ arról, hogyan zárhatod be a mobiljáték-fiókodat és törölheted a mobiljáték-adataidat.

Mobilfiókod törlése a játékban

Mobilfiókod törlése minden eszközön végleges. Nem fogjuk tudni visszaállítani a játékbeli tárgyaidat vagy a fiókhoz társított játékokban elért előrehaladásodat. Ez azt is jelenti, hogy nem tudod majd visszaállítani a fiókodat egy másik iOS- vagy Android-eszközön.
A mobilplatformodtól és az általad játszott játéktól függően lehetséges, hogy a játékon belül is törölheted a fiókodat. Ha szeretnéd ellenőrizni, hogy van-e ilyen lehetőség a játékban:
  1. 1
    Lépj be a Settings (Beállítások) területre.
  2. 2
    Keresd meg a Delete Account (Fiók törlése) lehetőséget.
  3. 3
    Erősítsd meg, hogy véglegesen törölni szeretnéd a fiókodat.
Mobilfiókod törlése nem szünteti meg a fiókodon vásárolt ismétlődő előfizetéseket. Ha a fiókodon aktív előfizetéssel rendelkezel, lépj kapcsolatba az Apple vagy a Google ügyfélszolgálatával azok lemondásáért. 
Tanácsadóink szintén segíthetnek törölni mobilfiókodat. A kezdéshez hozz létre egy játékon belüli jegyet.Lépj a játékalkalmazás beállításaira, és keresd meg az ügyfélszolgálati gombot. A gomb neve játéktól függően más lehet, de a Settings (Beállítások) menüben biztosan megtalálod. Szükség esetén megtarthatunk bizonyos adatokat a fiókodból:
  • jogi vagy szabályozási követelményeknek való megfelelés (például az adók kifizetése vagy feltételeink betartatása)
  • rendszereink biztonságának és integritásának fenntartása
  • mások (beleértve az EA-t is) jogainak és szabadságainak biztosítása érdekében. 
Az általunk megőrzött adatok egyike sem használható a fiókod, játékaid vagy az előrehaladásod visszaállítására. Ha gondod van egy játékbeli jegy létrehozásával, a láblécben található gombra kattintva kérhetsz segítséget. Készítsd elő felhasználói azonosítódat, amikor kapcsolatba lépsz velünk.
Still having issues?
Get in touch with our customer support team for more help.