Lees alles over EA Play voor PC, inclusief EA Play Pro. Ontdek hoe je lid kunt worden om alle games in The Play List te spelen, nieuwe EA-games vóór de release te proberen en te profiteren van 10% korting op je aankopen in de EA Desktop App en de Origin Store.

Wat is EA Play? Lidmaatschapsopties Lid worden Hulp nodig?

EA Play is een gaming-lidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot de beste EA-games.

Je lidmaatschap komt met voordelen, zoals:

• Nieuwe games tijdelijk kunnen uitproberen, nog voor ze uitgebracht zijn
  • 10% besparen op digitale EA-aankopen, zoals volledige games, uitbreidingspakketten en in-game valuta.
  • Onbeperkt toegang tot The Play List, een collectie van populaire games en series van EA en bepaalde games van andere partijen

Niet op PC? Meer informatie over EA Play voor PlayStation en EA Play voor Xbox.

EA Play voor de PC heeft twee verschillende niveaus van lidmaatschap: EA Play en EA Play Pro. Dit zijn de voordelen van elk:

Voordeel EA Play EA Play Pro Exclusieve beloningen en content voor leden Onbeperkte toegang tot The Play List 10% korting op digitale aankopen van EA Bepaalde nieuwe games al vóór de release tot 10 uur lang proberen Onbeperkt toegang tot onze beste games en nieuwe releases

Ben je al lid van EA Play en wil je upgraden naar EA Play Pro? In ons artikel kom je meer te weten over hoe je kunt upgraden.

Wil je lid worden? Fantastisch. Bekijk voordat je lid wordt de prijzen en alle overige informatie.

Als je lid bent van de Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Game Pass voor PC, zit EA Play voor PC bij je lidmaatschap. Meer informatie.

Let op: Je moet de EA Desktop App downloaden om EA Play te kunnen gebruiken via je Xbox Game Pass-abonnement. Het is niet mogelijk om via Origin toegang te krijgen tot de EA Play-bibliotheek.

Wat je moet weten voordat je lid wordt

• EA Play is alleen beschikbaar voor de PC, niet op de Mac.
  • Voordelen van een EA Play-lidmaatschap zijn alleen voor spelers die wonen in landen waar EA Play beschikbaar is. Als je lid wordt en je reist naar een plek waar het niet beschikbaar is, kun je alleen games uit The Play List of vroege proefversies spelen die je al gedownload en geïnstalleerd had.
  • Games in The Play List kunnen variëren per regio. Kijk op origin.com om te zien wat je kunt spelen waar jij woont.
  • Games komen en gaan in EA Play als onderdeel van onze evoluerende dienst. Meestal verwijderen we games tegelijkertijd uit zowel EA Play als EA Play Pro, maar blijft een spel beschikbaar voor Pro.
  • Als een game EA Play gaat verlaten, kun je op de pagina met speldetails vinden op welke datum dat is. Als je een game hebt toegevoegd aan je gamebibliotheek die EA Play binnenkort verlaat, kun je zien op welke datum deze uit je gamebibliotheek wordt verwijderd.
  • Voor vroege proefversies moet je een internetverbinding hebben. Je kunt sommige games vanuit The Play List offline spelen, maar soms moet je wel opnieuw verbinding maken met EA Desktop of Origin om te controleren of je nog steeds lid bent.
  • EA Play is geen streamingdienst, dus je moet de games op je computer downloaden en installeren om ze te spelen.
  • EA Play-lidmaatschappen zijn niet cross-platform, en Steam is niet hetzelfde platform als EA Desktop of Origin. Als je het lidmaatschap koopt op EA Desktop of Origin, kun je niet profiteren van de voordelen van je lidmaatschap of toegang krijgen tot games via The Play List op Steam, en vice versa.

EA Play-lidmaatschappen worden in rekening gebracht als terugkerende maandelijkse of jaarlijkse betalingen, afhankelijk van het gekozen abonnement. Je kunt altijd opzeggen.

EA Desktop

De EA Desktop-app is momenteel in bèta. Meer informatie vind je in ons artikel.

1. Start de EA Desktop App.
  2. Klik op EA Play.
  3. Klik op Word lid van EA Play.
  4. Selecteer een jaar- of maandlidmaatschap en klik op Doorgaan.
  5. Voer de gegevens van je betalingsmethode in of selecteer een eerder gebruikte methode.
    • Je kunt je creditcard, PayPal of EA Wallet gebruiken om te betalen voor EA Play.
    • Als je in Rusland woont, kun je geen creditcard gebruiken voor periodieke betalingen. Je kunt er wel gewone transacties mee betalen.
  6. Klik op Verder naar besteloverzicht.
  7. Ga akkoord met automatische verlenging en klik op Lidmaatschap starten.

Origin

1. Klik op het tabblad EA Play op origin.com.
  2. Kies op de EA Play-pagina of je lid worden van EA Play of EA Play Pro.
  3. Selecteer een maand- of jaarplan en klik op Volgende.
  4. Voer de gegevens van je betalingsmethode in of selecteer een eerder gebruikte methode.
    • Je kunt je creditcard, PayPal of EA Wallet gebruiken om te betalen voor EA Play.
    • Als je in Rusland woont, kun je geen creditcard gebruiken voor periodieke betalingen. Je kunt er wel gewone transacties mee betalen.
  5. Klik op Verder naar besteloverzicht.
  6. Klik op Lidmaatschap starten.

Woon je in Brazilië? In Brazilië wordt je EA Play-lidmaatschap op EA Desktop en Origin niet automatisch verlengd. Je kunt je lidmaatschap stapelen, dus je kunt er meerdere tegelijk kopen. Ze volgen elkaar gewoon op, dus je verliest geen minuut speeltijd.

Steam

Ga naar de Steam Store om vandaag nog je lidmaatschap te kiezen.

Als je in Brazilië woont, kan je EA Play-lidmaatschap in de Steam Store wel automatisch verlengd worden.

Heb je je EA Play-lidmaatschap op Steam gekocht? Je moet contact opnemen met Steam Support voor hulp met accountbeheer, facturering en opzegging.

Bekijk onze gids met probleemoplossingen voor EA Play. Laat het ons weten als je hulp nodig hebt