Wij hebben stappen om je te helpen bij het vinden van je e-mailadres en wachtwoord, en onze adviseurs kunnen je helpen met alles wat niet in dit artikel wordt beantwoord.

Aanmelden lukt niet Aanmeldingsverificatie Foutmelding Aanmelden met e-mail Gehackt Meer hulp
  1. Ga naar de aanmeldingspagina van EA Help.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten? om je wachtwoord te resetten.
  3. Vul je e-mailadres of EA-account-ID in.
  4. Open je e-mail voor een link om een nieuw wachtwoord aan te maken en volg de instructies op.

Gebruik meerdere methodes om je codes te ontvangen en sla je back-upcodes op een veilige locatie op.

Meer informatie over het inschakelen van meerdere manieren om aanmeldingsverificatiecodes te ontvangen.

Bijvoorbeeld:

• Het is al een tijdje geleden dat we je gezien hebben, dus je aanmeldingsgegevens zijn verlopen. Het goede nieuws: je hoeft alleen maar je wachtwoord te resetten.
  • Je aanmeldingsgegevens zijn verlopen. Goed nieuws: je hoeft alleen maar je wachtwoord te resetten op www.ea.com/nl.

Probeer je wachtwoord voor je EA-account te resetten. Dit zal in de meeste gevallen helpen.

Als dat niet werkt, wacht dan 90 minuten en probeer het opnieuw. Het kan zijn dat je het wachtwoord te vaak en te snel gereset hebt.

Probeer je hier op EA Help aan te melden bij je EA-account met je gekoppelde platform-account waarmee je je EA-games speelt.

Zo doe je dat:

1. Klik op Aanmelden bovenaan een pagina op EA Help.
  2. In het pop-upvenster dat verschijnt, kies je om je aan te melden met je PlayStation™Network-account, Xbox Live-account, Steam-account, Apple ID, Facebook-account of Google-account: Ea Help-aanmeldingsprompt met first-party aanmeldknoppen voor Google, Facebook, Apple, Steam, Xbox Live en PSN.
  3. Er verschijnt een ander pop-upvenster voor het door je gekozen platform. Meld je aan met je aanmeldingsgegevens voor dat account.
  4. Als het account waarbij je je aanmeldt gekoppeld is aan een EA-account, ben je nu aangemeld op EA Help. Je kunt je accountgegevens bekijken en bijwerken in het portaal van de EA-accountinstellingen door te klikken op Accounts > E-mailadres wijzigen.

Mijn e-mailadres is niet gekoppeld

Als je platform-account nog niet gekoppeld is aan een EA-account, dan krijg je hier de mogelijkheid om je accounts te koppelen.

Als je je het e-mailadres van je account niet meer kunt herinneren, kijk dan of we je kunnen helpen het e-mailadres van je EA-account op een andere manier te vinden.

Als je geen toegang meer hebt tot je e-mailadres of je niet kunt aanmelden met een gekoppeld account, kunnen we je account proberen te herstellen. Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Bekijk wat je moet doen zodat we je snel kunnen helpen.

Houd de volgende gegevens bij de hand:

• Het oorspronkelijke e-mailadres van je EA-account.
  • Eventuele gebruikersnamen die gekoppeld zijn aan je EA-account, zoals je EA-ID, Xbox Live-gamertag of PlayStation™Network Online-ID.
  • Factuurnummers van games die je op EA Desktop of Origin gekocht hebt.

Zo kun je contact met ons opnemen

1. Klik op Neem contact met ons op bovenaan een pagina op EA Help.
  2. Selecteer Origin.
  3. Kies een platform (maakt niet uit welk).
  4. Kies Mijn account beheren als onderwerp en vervolgens Kan niet aanmelden als probleem.
  5. Klik op Selecteer contactoptie.
  6. Vertel ons je naam en e-mailadres en klik op Volgende.
    • Als je het e-mailadres van je account weet, kun je dat hier invullen. Zo niet, gebruik dan je huidige e-mailadres.

Zodra je dit gedaan hebt, kun je contact opnemen met een van onze adviseurs die zijn best zal doen om de toegang tot je account te herstellen.

Verscheen er een pagina met Er zijn geen kanalen beschikbaar? Dat komt omdat je contact moet opnemen met een van onze adviseurs per chat of telefoon en er op dit moment waarschijnlijk geen beschikbaar is. Kijk later nog eens om te zien of we weer online zijn.