Slik stenger du mobilspillkontoen din

1 min read

Overview

Følg disse stegene for å finne ut hvordan du stenger mobilspillkontoen og sletter mobilspilldataene dine.

Slett mobilkontoen din i spillet

Sletting av mobilspillkontoen er permanent på alle enheter. Vi kan ikke gjenopprette spillelementer eller fremdrift i spill knyttet til kontoen. Det betyr også at du ikke vil kunne gjenopprette kontoen på en annen iOS- eller Android-enhet.
Basert på mobilplattformen din og spillet du spiller, kan det hende du kan slette kontoen i spillet. For å sjekke om spillet har dette alternativet:
  1. 1
    Gå til Settings (innstillinger).
  2. 2
    Velg alternativet Delete Account (slett konto).
  3. 3
    Bekreft at du vil slette kontoen din permanent.
Regelmessige abonnementsbetalinger stoppes ikke ved å slette mobilkontoen.. Hvis du har aktive abonnementer på kontoen din, må du kontakte Apple eller Google for å kansellere dem. 
Rådgiverne våre kan hjelpe deg med å slette mobilkontoen din. Opprett en sak i spillet for å komme i gang.Gå til spillets innstillinger og se etter kundestøtten. Knappenavnet kan variere avhengig av spillet, men du finner det i Innstillinger. Vi kan, der det kreves, beholde noen data fra kontoen din for å:
  • innfri juridiske eller regulatoriske krav (som å betale skatt eller håndheve vilkårene våre)
  • opprettholde sikkerheten og integriteten til systemene våre
  • sikre andres rettigheter og friheter (inkludert EAs). 
Ingen av dataene vi beholder kan brukes til å gjenopprette kontoen, spillene dine eller framdriften din. Hvis du har problemer med å opprette en sak i spillet, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp ved å klikke på knappen i bunnteksten. Sørg for å ha bruker-ID-en din klar når du kontakter oss.
Still having issues?
Get in touch with our customer support team for more help.