Vi har instrukser for å hjelpe deg å finne e-post og passord, og rådgiverne våre kan hjelpe deg med alt du ikke finner svar på i denne artikkelen.

Jeg har glemt passordet Har ikke tilgang til e-postadressen min Får ikke påloggingsbekreftelse-koder Kontoen min har blitt hacket Jeg får en feilmelding Jeg trenger mer hjelp
  1. Gå til pålogging på EA-hjelp.
  2. Klikk på Glemt passordet?  for å tilbakestille passordet ditt.
  3. Skriv inn e-postadressen eller EA-konto-ID-en din.
  4. Se etter en kobling i e-posten din for å opprette et nytt passord, og følg instruksjonene.

Hvis du ikke husker hvilken e-post som er lagret på kontoen din, kan du se om vi kan hjelpe deg med å finne e-postadressen for EA-kontoen din på en annen måte.

Hvis du ikke har aktivert påloggingsbekreftelse, må du kontakte oss for å oppdatere kontoinformasjonen din.

Jeg har en tilknyttet konto

Prøv å logge på EA-kontoen din her på EA-hjelp med den tilkoblede plattformkontoen du bruker til å spille EA-spill.

Slik gjør du det:

1. Klikk på Logg inn.
  2. I vinduet som dukker opp, velger du å logge på med din PlayStation Network-konto, Xbox Live-konto, Steam-konto, Apple ID, Facebook-konto eller Google-konto: Påloggingsmelding for EA-hjelp med førsteparts påloggingsknapper for Facebook, Apple, Steam, Xbox Live og PSN.
  3. Etter at du velger en av dem, vises et nytt sprettoppvindu for plattformen du valgte. Logg på med påloggingsdetaljene dine for den kontoen.
  4. Hvis kontoen du logger på er knyttet til en EA-konto, logges du nå inn på EA-hjelp, der du kan se kontoinformasjonen din.

Etter at du har logget inn, hvis du vil oppdatere e-postadressen din:

1. Klikk på Kontoer > Endre e-postadresse for å oppdatere under EA-kontoinnstillinger.
  2. Vi sender en bekreftelseskode til den registrerte e-posten din. Skriv inn koden i vinduet som vises, for å endre e-postadressen din.

Jeg har ikke knyttet til kontoen min

Hvis plattformkontoen din ikke er knyttet til EA-kontoen din:

• Logg på med EA-ID-en din hvis du har EA app. Hvis telefonnummeret ditt er knyttet til kontoen din, kan du også bruke det.
  • Opprett en ny EA-konto og knytt den til konsollkontoen din hvis du kun spiller på konsoll.

Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postadressen din, kan vi prøve å gjenopprette kontoen. Kontakt oss så hjelper vi deg.

Får du ikke påloggingsbekreftelse-kodene? Sørg for at:

• innboksen din er ikke full.
  • du har sjekket søppelposten.
  • du eller internettleverandøren din har ikke blokkert oss.

Hvis det ikke hjelper, kan du kontakte oss for å konfigurere en sekundær e-post på kontoen din for å motta påloggingsbekreftelse-kodene. Sørg for å bruke en annen e-postadresse enn den du brukte for den primære e-postkontoen din.

Sjekk hva du må gjøre for at vi skal kunne hjelpe deg raskt..

Klikk på Vis mer under hver feilkode for feilsøking.

Påloggingsinformasjonen din er utløpt. Gode nyheter: Alt du trenger å gjøre er å tilbakestille passordet ditt på ea.com/no.

Prøv å tilbakestille passordet for EA-kontoen. Dette vil hjelpe i de fleste tilfeller.

Hvis det ikke fungerer, kan du vente i 90 minutter og prøve på nytt. Du har kanskje prøvd å tilbakestille passordet ditt for mange ganger og for fort.

Du er ikke koblet til internett. Sjekk internettilkoblingen din.

For tilkoblingsproblemer, prøv vår grunnleggende feilsøking ved tilkoblingsproblemer.

Vises ikke feilen din i listen? Kontakt oss, så hjelper vi deg.

Ha denne informasjonen klar:

• Den opprinnelige e-postadressen for EA-kontoen din.
  • Brukernavn, som EA-ID, Xbox Live-gamertag eller PlayStation™Network online-ID, som er knyttet til EA-kontoen din.
  • Fakturanummer fra spill du har kjøpt på en EA-plattform, som EA app.

Slik får du tak i oss

1. Kontakt  oss
  2. Velg EA app eller Origin, avhengig av plattformen du har.
  3. Velg  Administrer min konto >   Kan ikke logge inn.
  4. Klikk på Velg kontaktalternativ.
  5. Oppgi navn og e-postadresse, og klikk på Neste.
    • Hvis du vet hvilken e-post som er knyttet til kontoen, kan du angi den her. Hvis ikke, bruker du den nåværende e-posten din.

Når du har gjort det, får du muligheten til å snakke med en av rådgiverne våre, som vil gjøre alt de kan for å få deg inn på kontoen din igjen.

Kom du til en side som sier Ingen kanaler tilgjengelig? Det er fordi du må snakke med en av rådgiverne våre for å få hjelp over chat eller telefon, og ingen er tilgjengelig akkurat nå. Kom tilbake senere for å se om vi er online igjen.