Koble din Xbox Live-gamertag, PlayStation™Network Online-ID (PSN ID) eller Nintendo Account til EA-kontoen din.

Slik kobler du sammen Koble fra VANLIGE SPØRSMÅL Trenger du mer hjelp?

Du må kunne logge på EA-kontoen din for å knytte sammen plattformkontoer. Hvis du ikke kan logge på, kan du sjekke denne artikkelen for å finne ut hvordan du kommer deg inn på kontoen igjen.

På Xbox, PlayStation eller Switch

1. Åpne spillet på PlayStation, Xbox eller Switch.
    • Noen spill ber deg logge inn ved start, mens andre ganger må du først logge på EA-servere når du prøver å bruke nettmoduser.
  2. Angi e-postadressen og passordet for den primære EA-kontoen din når du blir bedt om å logge inn.
  3. Etter at du har logget på, kobles kontoene dine sammen.

På EA-hjelp

1. Gå til påloggingssiden for EA-kontoen.
  2. Velg alternativet for å logge på med plattformkontoen din.
  3. Påloggingsskjermteksten for EA-hjelp vises, med miniatyrbilder for ulike plattformer. Spillere kan logge på ved å velge ett av ikonene, eller ved å skrive inn e-postadressen og passordet for EA-kontoen sin.

4. Fyll ut brukerinformasjonen for plattformen din i vinduet som vises.
    • Hvis EA-kontoen og kontoen du kobler til bruker samme e-postadresse, blir du bedt om å bekrefte påloggingen din.
  5. Alt klart! Kontoene dine er koblet sammen.

Jeg vil knytte EA-kontoen min til en annen tjeneste

Du kan følge disse trinnene for å koble EA-kontoen din til Prime Gaming, Steam, Twitch eller Epic Games.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg har knyttet til kontoen min?

Sjekk Tilkoblinger-siden i EA-kontoinnstillingene for å se om du har koblet sammen kontoene dine tidligere. Xbox-gamertags og PlayStation™Network Online-ID-er som er knyttet til EA-kontoen din vises under Tilkoblinger. Tilkoblede Nintendo Accounts vises ikke her.

Hva om jeg ikke kan knytte til kontoen min?

Hvis du ikke kan knytte plattformkontoen din til en annen EA-konto, betyr det sannsynligvis at du allerede har knyttet en plattformkonto av samme type til den EA-kontoen.

Deaktiverte eller utestengte kontoer

Hvis plattformen din allerede er knyttet til en deaktivert, utestengt eller suspendert EA-konto, kan du ikke koble fra plattformkontoen.

Hvis du trenger hjelp med en deaktivert konto, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt for å aktivere kontoen på nytt og fortsette med tilknytningstrinnene ovenfor.

Hvis du mener vi har gjort en feil med en utestengelse eller suspensjon av kontoen din som hindrer deg fra å tilknytte, kan du finne ut hvordan du kan klage på avgjørelsen.

Jeg får en feilmelding om ugyldig eller ikke kvalifisert konto

Prøv å tilbakestille passordet på EA-kontoen og sørg for at plattformen du prøver å bruke er knyttet til EA-kontoen din. Slik ser du om de er tilknyttet:

1. Gå til Tilknytninger-fanen på EA-kontoen din.
  2. Se under Tilknyttede kontoer. Hvis kontoen din ikke er tilknyttet, ser du en knapp som lar deg knytte til kontoene dine.

Jeg pleide å ha en EA-konto, men jeg har ikke tilgang til e-posten jeg brukte.

For å knytte plattformkontoen din til en annen EA-konto må du først fjerne tilknytningen mellom plattformkontoene fra den opprinnelige EA-kontoen din.

Du kan bare knytte én av samme type plattformkonto til en EA-konto noensinne. Det vil si at hvis du for eksempel fjerner sammenkoblingen til en Xbox-gamertag fra EA-kontoen din, kan du ikke koble en annen Xbox-gamertag til den i framtiden.

All framdriften din i EA-spill er knyttet til EA-kontoen din, ikke plattformkontoen. Hvis du bestemmer deg for å fjerne plattformkontoen din fra en EA-konto for å knytte den til en annen, mister du spillframdriften din.

Sjekk disse feilsøkingstipsene for vanlige spørsmål om kontotilknytning:

Hva gjør jeg om jeg tror kontoen min er hacket?

Finn ut om du kan sikre kontoen din.

Hvis du ikke har tilgang til EA-kontoen din, kan du ta kontakt med oss for å få mer hjelp. Påse at du har følgende informasjon klar når du kontakter oss:

• e-postadressen til EA-kontoen din
  • brukernavn eller konsoll-ID (f.eks. Xbox Live-gamertag eller PlayStation™ Network Online-ID) knyttet til EA-kontoen din.
  • eventuelle fakturanummer fra spill du har kjøpt i butikken vår, eller produktkoder fra spill du har kjøpt.

Jeg kan ikke logge på EA-kontoen min på PlayStation®, Xbox eller Switch.

Hvis det er lenge siden du har spilt et EA-spill, kan du prøve å logge på EA-kontoen din fra en datamaskin eller mobil enhet.

Du må kanskje:

Etter at du har logget på, starter du plattformen på nytt og starter spillet.

Hvis du fortsatt ikke kan logge på EA-kontoen din, kan du ta kontakt med oss.

Hvordan kan jeg sjekke om jeg allerede har en EA-konto?

Du har sannsynligvis allerede en EA-konto hvis du har kjøpt spill fra butikken vår eller spilt et EA-spill på nettet på plattformen din.

1. Prøv å logge på  for å se om du allerede er registrert. Hvis du ikke er sikker på hvilken e-post du skal bruke, kan du prøve e-postadressen du bruker for Nintendo-, PlayStation™Network- eller Xbox-kontoen din.
  2. Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du klikke  på Glemt passord? for  å tilbakestille det.
  3. Sjekk e-posten din (inkludert søppelmappen) for å finne lenken som tilbakestiller passordet.
    • Hvis du får en e-post, betyr det at du allerede har koblet en EA-konto til den e-postadressen.
    • Hvis du ikke har fått e-posten etter 5 til 10 minutter, kan du gjenta disse trinnene for andre e-postadresser du kan ha brukt i stedet.

Etter at du logger på, kan du sjekke Tilkoblinger-delen i EA-kontoinnstillingene for å se de  tilknyttede kontoene dine. Xbox-gamertags og PlayStation™Network-ID-er som er koblet til EA-kontoen din vises her, men tilkoblede Nintendo Accounts vises ikke.

Hvis du ikke har konto, kan du opprette en.

Kan jeg koble sammen flere plattformkonto-ID-er?

En EA-konto kan bare ha én av hver plattformkonto koblet til om gangen. Dette betyr at du ikke kan koble en EA-konto til to PlayStation™Network-ID-er eller gamertags. I stedet må du opprette en ny EA-konto for å knytte til en ekstra konto.

Hvis du prøver å koble sammen flere kontoer, får du en melding der det står «Fant tilkoblede kontoer».

Hvis du allerede har kontoer på flere plattformer koblet til en EA-konto, forblir disse sammenkoblet, men du vil ikke kunne legge til flere. Vi foreslår at du velger dine foretrukne kontoer når du kobler dem sammen.

Kan jeg koble til en underkonto?

Underkontoer som deler Xbox Live Gold eller PlayStation®Plus kan ikke koble til EA-kontoer for å spille på nett.

Hvis du opprettet EA-kontoen med den samme e-postadressen som du bruker for den plattformspesifikke kontoen din, starter du hvilket som helst EA-spill på Xbox, PlayStation® eller Switch, så kobles kontoene automatisk sammen.

Jeg tror jeg har koblet til feil EA-konto

Dette kan du gjøre:

• Hvis din Xbox gamertag, PlayStation™Network Online-ID og/eller Switch Account er koblet til en EA-konto du ikke bruker, kan du  oppdatere kontoens informasjon for å  komme deg inn i spillet igjen.
  • Hvis du har laget en ny konto med den primære e-postadressen din, kan  du flytte e-posten til kontoen med spillene dine på.
  • Hvis du har flere EA-kontoer med spill, kan rådgiverne våre hjelpe deg med å kombinere kontoene. Du må ha tilgang til begge kontoene, og enkelte ting, som spillframdrift, overføres ikke.
  • Du kan også koble plattformkontoene dine fra EA-kontoen din hvis du vil knytte dem til en annen EA-konto, så lenge kontoen ikke har hatt samme kontotype knyttet til seg tidligere.

Hvordan avslutter jeg EA-kontoen min?

Du må snakke med en av rådgiverne våre for å slette EA-kontoen din.

Vi sletter ikke utestengte kontoer. For å slette EA-kontoen din må du først anke utestengelsen.