Koble EA-kontoen din til YouTube for å få drops når du ser på strømminger.

Koble til YouTube-kontoen din Få drops Koble fra YouTube Trenger du hjelp?
  1. Gå til siden Tilkoblede apper på YouTube-innstillinger.
  2. Koble til EA-kontoen din ved å klikke på Koble til ved siden av Electronic Arts.
  3. Du blir spurt om du vil tillate Electronic Arts å koble sammen kontoer og se godkjente arrangementer og videoer for sjansen til å vinne belønninger i spill. Klikk på Koble til.
  4. Bekreft EA-kontoen din. Hvis det ikke er riktig konto, klikker du på Ikke din konto? for å bytte til riktig konto.
  5. Klikk på Fortsett. Hvis påloggingsbekreftelse er slått på, blir du bedt om å bekrefte identiteten din.
  6. Klikk på Link Accounts (koble til kontoer).
  7. Klikk på Gå tilbake til YouTube.
  8. Klikk på Complete Claim (hent).
  1. Åpne en dropaktivert YouTube-strømming.
  2. Se strømmingen for den nødvendige tiden som er oppgitt for droppen.
  3. Logg på spillet for å finne belønningene dine. Det kan ta opptil fire timer før droppet vises.

Hvis du ikke fikk droppene etter å ha koblet sammen kontoene

Sørg for at du har riktig YouTube-konto knyttet til EA-kontoen din. Du kan se siden Tilkoblede apper under YouTube-innstillinger. Hvis du har hentet droppet med feil konto, går droppet til feil konto, og det går ikke å overføre det tilbake.

Hvis du fortsatt ikke fikk belønningene, burde du gå gjennom kriteriene for YouTube-droppen. I noen tilfeller kan det hende du blir med på trekningen av drops ved å se på strømminger, men det er ikke garantert.

Hvis du tidligere har koblet en EA-konto til en annen YouTube-konto, kan du ikke koble en ny YouTube-konto til den eksisterende EA-kontoen din. Du kan bare koble den opprinnelige YouTube-kontoen din til EA-kontoen din.

1. Gå til Min konto, Innstillinger og Tilkoblede apper.
  2. Finn Electronic Arts og klikk på Koble fra.

Merk at om du nylig har koblet kontoen fra og til, vil du ikke kunne koble fra kontoen igjen på seks måneder.

Husk at om du tidligere har koblet en EA-konto til en annen YouTube-konto, kan du ikke koble den til en ny en.

Kontakt YouTubes kundestøtte hvis du trenger hjelp med YouTube Gaming-kontoinformasjonen din.