I likhet med de fleste ting, har også vi regler. Disse reglene sørger for at du og de andre spillerne koser dere og er trygge mens dere spiller våre spill.

Vårt mål er å inspirere verden til å spille.

Når verden spiller sammen, har vi et fellesskap med globale perspektiver som forenes gjennom én ting: å spille morsomme spill. Dette betyr at alle kan uttrykke seg i et nettsamfunn som er trygt og rettferdig.

For å holde våre spill og lokalsamfunn trygge, rettferdige og morsomme, må vi ha noen regler. Det inkluderer:

• Stoppe eventuell giftig atferd.
  • Holde ting rettferdig.
  • Lage rent innhold.
  • Følge loven.

Hvis du vil ha en liste over reglene du godtar når du registrerer deg for en EA-konto, les del 6 i brukeravtalen vår. For EA-forumkontoer, som Answers HQ, kan du sjekke våre regler og retningslinjer for brukere.

Våre spill er et sted der du kan uttrykke deg selv og din personlighet. Men det er ikke bare din plass, det er alles. Vi regner med at du ikke sprer giftig atferd. Trakassering, mobbing, truende, fornærmende eller skadelig atferd mot andre er aldri akseptabelt.

Hvis du ser giftig atferd, må du alltid rapportere det.

Spill får virkelig skinne når alle kan spille sammen. Juks, nettsvindel, hacking eller andre ting som gir deg et konkurransefortrinn ødelegger opplevelsen for alle, og påvirker spillbalansen. Så dropp det.

Vi elsker når du oppretter innhold om spillene våre og deltar på forum. Men å laste opp ulovlig innhold og korrupte filer, sende spam eller andre ting som kan skade spillene eller systemene våre, ødelegger ikke bare for deg, men også for alle andre. Når du kommer med bidrag på plattformene våre, bør du bare legge til nyttig innhold av høy kvalitet.

I disse dager kan du koble til og spille nesten overalt, og det er virkelig spennende. For å sikre at alle føler seg trygge, er det viktig at du følger lokale lover når du spiller spillene våre. Dette vil ikke bare si å følge loven, men også å rapportere noe du ser som bryter loven eller oppfordrer til å gjøre det.