Koppla ditt EA-konto till YouTube för att få belöningar för att titta på streamningar.

Länka YouTube-konto Hämta belöning Ta bort länkning till YouTube Behöver du hjälp?
  1. Gå till sidan med länkade appar under YouTube-inställningarna.
  2. Länka ditt EA-konto genom att klicka på Anslut bredvid Electronic Arts.
  3. Du kommer att få frågan om du vill tillåta Electronic Arts att ansluta konton och titta på godkända evenemang och videor för att få belöningar i spelet. Klicka på Anslut.
  4. Bekräfta ditt EA-konto. Om det inte är rätt konto klickar du på Inte ditt konto? för att byta till rätt konto.
  5. Klicka på Fortsätt. Om du har inloggningsbekräftelse aktiverat, blir du ombedd att bekräfta din identitet.
  6. Klicka på Länka konton.
  7. Klicka på Återgå till YouTube.
  8. Klicka påSlutför hämtning.
  1. Öppna en YouTube-belöningsstream.
  2. Titta på streamen under den tid som krävs för att få belöningen.
  3. Logga in på ditt spel för att hitta dina belöningar. Det kan ta upp till fyra timmar efter streamen innan de dyker upp.

Om du inte fick några belöningar efter att ha länkat konton

Se till att du har rätt YouTube-konto länkat till ditt EA-konto. Du kan titta på sidan Anslutna appar under YouTube-inställningarna. Om du har hämtat din belöning under fel konto kommer belöningen att gå till det andra och det går inte att överföra tillbaka det.

Om du fortfarande inte fått dina belöningar ska du se över kriterierna för Youtube-belöningen. I vissa fall kan det hända att du hamnar i en dragning för att få en belöning, men det är inte garanterat att du får den.

Om du har länkat ett EA-konto till ett annat YouTube-konto tidigare kan du inte länka ett nytt YouTube-konto till ditt existerande EA-konto på nytt. Du kan bara länka ditt första YouTube-konto till ditt EA-konto.

1. Gå till Mitt konto, Inställningar och sedan Anslutna appar.
  2. Leta reda på Electronic Arts och klicka på Ta bort länkning.

Observera att om du nyligen har tagit bort länkning och sedan länkat ditt konto kommer du inte att kunna ta bort länken till ett nytt konto igen på sex månader.

Om du har länkat ett EA-konto till ett annat Prime Gaming-konto tidigare kan du inte länka det till ett nytt.

Kontakta YouTubes support om du behöver hjälp med information om ditt YouTube Gaming-konto.