Overview
Få at vide, hvordan du sletter din EA-konto permanent via din EA-kontoportal og anmoder om datasletning. Læs mere om, hvad der sker med dine data, og hvad der ikke kan gendannes, efter din konto er slettet.
Hvordan sletter jeg min EA-konto?
Selvom du sletter din EA-konto, vil det ikke fjerneen blokering. Læs mere om, hvordan du appellerer din blokering.
- 1
- 2Gå til Sikkerhed og privatliv-siden.
- 3Vælg Slet din EA-konto.
- 4Følg vejledningen for at slette din EA-konto. Du har 5 dage til at annullere anmodningen, hvis du skifter mening.

- Din EA-konto slettes permanent og kan ikke gendannes.
- Du vil ikke kunne knytte platformskonti, som var forbundet din EA-konto, til en anden EA-konto.
- Hvis dette er grunden til, at du anmoder om en sletning, bedes du kontakte os, så vi kan hjælpe dig på en anden måde.
- Du mister adgang til rettigheder, spil, abonnementer og køb i spil, som er tilknyttet din konto, og du vil ikke kunne indsende nogen anmodninger om tilbagebetaling på kontoen.
- Hvis du sletter din EA-konto, bliver dine data ikke automatisk slettet for mobilspil på iOS eller Android. Hvis du vil slette din mobilkonto, kan du gøre det i spillet.
- Du vil ikke kunne få adgang til EA-spil, der er downloadet eller købt i Steam eller Epic, da de er tilknyttet din EA-konto.
- Hvis du spiller et EA-spil på Facebook, skal du åbne Apps og websites under dine Facebook-indstillinger for at fjerne eventuelle EA-apps.
- Hvis du har et EA Play-medlemskab på din konsol, så kontakt Microsoft eller Sony for at opsige det.
- Eventuelle overtrædelser af servicebetingelserne, som er knyttet til din konto eller dine spil, vil fortsat være gældende.
Du kan ikke slette din EA-konto, hvis du har en afventende faktura eller en aktiv dataanmodning.
Hvordan annullerer jeg en anmodning om sletning af en EA-konto?
- 1
- 2Vælg Annuller sletning
Hvordan sletter jeg en mobilkonto?
Hvis du spiller vores mobilspil på en iOS- eller Android-enhed, kan du læse, hvordan du lukker din mobilspilkonto eller anmoder om at slette dine data.Pogo- og STAR WARS™: The Old Republic-konti
Hvis du sletter din EA-konto, vil det påvirke din konto til Pogo eller SW:TOR. Vi kan ikke gendanne Pogo- eller SW:TOR-konti, når dette sker.Hvis du stadig vil bruge disse konti, foreslår vi, at du holder din EA-konto aktiv.Hvis du vil slette din SW:TOR-konto, skal du kontakte SW:TOR-support.Hvordan sletter jeg en EA Forums-konto?
Hvis du sletter din EA-konto, slettes både din EA Forums-konto og de tilknyttede personlige oplysninger som en del af denne proces.Hvis du kun vil slette din EA Forums-konto og beholde din EA-konto, skal du kontakte EA Hjælp. En rådgiver vil bekræfte din anmodning, før din EA Forums-konto fjernes. Vælg Kontakt osnederst på siden for at begynde.Når din EA Forums-konto slettes: Vi kan ikke gendanne slettede EA Forums-konti.
- dine personlige oplysninger, der kan bruges til at identificere dig, slettes
- dit resterende Forums-indhold anonymiseres, og tilskrives en anonym bruger med et standardbrugernavn og standardavatar.