Knyt din EA-konto til Twitch for at optjene Drops for at se streams.

Tilknyt Twitch-konto Fjern tilknytningen til Twitch Brug for hjælp?
  1. Gå til ea.com/twitchlinking, og log på, eller opret en konto.
    • Sørg for, at du logger på den Twitch-konto, du vil se streams og modtage belønninger på.
  2. Hvis du har slået loginbekræftelse til, skal du indtaste din sikkerhedskode og klikke på Log ind.
    • Hvis du indstiller App Authenticator, sender vi sikkerhedskoden til din telefon.
    • Hvis du ikke har indstillet den, får du koden på din e-mail.
  3. Klik på knappen Ja, forbind dem for at forbinde dine EA- og Twitch-konti.
    • Du får en notifikation, når de er forbundet.
  4. Tjek dine Forbindelser under dine Twitch-indstillinger . Du burde se Electronic Arts under Andre forbindelser.

Hvis du ikke har modtaget dine Drops efter tilknytningen af konti

Sørg for, at du har knyttet den korrekte Twitch-konto til din EA-konto, og at du har fulgt Twitchs vejledning i at gøre krav på Drops. Tjek dine Forbindelser under dine Twitch-indstillinger for at bekræfte, hvilken konto der er tilknyttet.

Hvis du stadig ikke har modtaget dine belønninger, skal du gennemgå kriterierne for det pågældende Twitch Drop. I nogle tilfælde kan du blive tilmeldt en lodtrækning om et Drop ved at se streams, men det er ikke garanteret.

1. Gå til dine forbindelser på twitch.tv. Du skal muligvis logge på.
  2. Rul ned til Andre forbindelser.
  3. Klik på Afbryd ud for Electronic Arts.

Kontakt Twitch, hvis du har brug for hjælp med:

• Twitch-kontooplysninger.
  • Fakturerings- og abonnementsoplysninger fra Twitch.

Hvis du har problemer med din Twitch Drop, kan du tale med en af vores rådgivere via telefon, chat eller e-mail ved at klikke på Kontakt os på en vilkårlig side i EA Hjælp.