Hogyan szüntetheted meg az EA-fiókkal való kapcsolódást?

1 min read

Overview

A platform-, közösségi, illetve jóváhagyott külső fiókokat az EA-fiókbeállításaid között, a Kapcsolódó fiókok lapon választhatod le. Leválasztás előtt ismerd meg a kockázatokat, és tájékozódj, hogyan befolyásolhatja a változás a játékbeli előrehaladásodat, a vásárlásaidat és a jutalmaidat.

Platform leválasztása EA-fiókról

Az összekapcsolt fiókjaidat egy éven belül legfeljebb 3 alkalommal válthatod át, de még mindig úgy őrizheted meg legjobban a fiókod biztonságát, ha kezdettől fogva a megfelelő fiókot választod. Mindig olyan fiókot kapcsolj össze, amelyet hosszú távon megtartasz, hogy megőrizd az előrehaladásodat és a vásárlásaidat.
Ha le szeretnéd választani az EA-fiókodat bármely kapcsolódó platformról (pl. Steam, Twitch, Epic Games, Amazon Prime Gaming vagy Facebook), kövesd az alábbi lépéseket:
  1. 1
    Lépj a Connected Accounts (Kapcsolódó fiókok) lapra az EA Account Settings (EA-fiókbeállítások) portálon.
  2. 2
    Keresd meg a leválasztani kívánt platformfiókot, és válaszd az Unlink (Kapcsolódás megszüntetése)lehetőséget.
    • Válaszd a Revoke (Visszavonás)lehetőséget, ha le szeretnéd választani valamelyik jóváhagyott külső alkalmazást az Authorized Applications (Jóváhagyott alkalmazások) részből. 
  3. 3
    Olvasd el a nyilatkozatot, és bizonyosodj meg még egyszer arról, hogy a kockázatok ismeretében mégis le akarod-e választani.
  4. 4
    Elképzelhető, hogy a rendszer felkér a személyazonosságod ellenőrzésére – ehhez kövesd az utasításokat.
Előzetes figyelmeztetés:Ha leválasztod a platformfiókodat, és egy másik EA-fiókhoz kapcsolod, minden jogosultság, például a játékbeli jutalmak, pontok és tárgyak abban az EA-fiókban maradnak, amelyikhez először kapcsoltad a platformfiókodat. Ha a Kapcsolódás megszüntetése gomb szürke, az EA-fiókod nem jogosult az újbóli összekapcsolásra. Itt megtudhatod, milyen kapcsolódás-megszüntetési hibaelhárítási lépések állnak rendelkezésedre.

Milyen kockázatokkal jár?

Amikor leválasztasz egy platformfiókot az EA-fiókodról, azt összekapcsolhatod egy másik EA-fiókkal, azonban a játékban elért előrehaladásod ezzel nem kerül át.Ez azt jelenti, hogy véglegesen elveszíted a hozzáférést a következőkhöz: 
  • játékbeli előrehaladás
  • DLC-k, kiegészítők és bármi más extra a játékhoz
  • tagságok és előfizetések
  • korábbi dropok és egyéb jutalmak
  • játékbeli vásárlások.

Still having issues?
Get in touch with our customer support team for more help.