Volg deze stappen om een schermafdruk, bewijs van aankoop, DxDiag-rapport of andere informatie op te sturen. Onze adviseurs gebruiken deze bestanden om je probleem op te lossen.

Ga rechtstreeks naar de pagina Mijn verzoeken.

Toegevoegde bestanden mogen niet groter zijn dan 25 MB.

Je kunt de grootte van het bestand bekijken door er met de rechtermuisknop op te klikken en Eigenschappen te kiezen. Controleer dat de grootte bij Grootte op schijf niet meer is dan 25 MB.

Probeer je ons een DxDiag of aankoopbewijs te sturen? Als je DxDiag-bestand groter is dan 25 MB, controleer dan of het is opgeslagen als een .txt-bestand.

Als het tekstbestand of de afbeelding groter is dan 25 MB, probeer het dan te comprimeren:

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  2. Kies Verzenden naar.
  3. Klik op Gecomprimeerde (gezipte) map.

Zo wordt een kleiner zip-bestand gecreëerd dat je kunt toevoegen aan je verzoek.

Hoe voeg ik een bestand toe?

1. Log in op EA Help, klik op Accounts en klik vervolgens op Mijn verzoeken.
  2. Selecteer het open verzoek waaraan je het bestand wil toevoegen.
  3. Klik op Bestanden toevoegen...
  4. Kies het bestand dat je wil toevoegen en klik op Openen.

Er verschijnt een oranje laadbalk onder de knop Bestanden toevoegen…. Er verschijnt een paperclip-icoon met het aantal toegevoegde bestanden zodra het proces is voltooid.

Tik op "Verdergaan" om door te gaan met de volgende stap nadat je de benodigde bestanden hebt toegevoegd. Kies hoe je met ons in contact wil komen zodat we de bestanden kunnen bekijken om het probleem voor je op te lossen.