Följ dessa steg för att skicka en skärmdump, ett inköpsbevis, en DxDiag eller annan info till oss. Våra rådgivare använder dessa när de försöker lösa ditt problem.

Gå direkt till din sida med ärenden.

Det finns en begränsning på 25 MB på de filer som du bifogar ärendet.

Du kan kontrollera storleken på din fil genom att högerklicka på den och välja Egenskaper. Leta efter Storlek på hårddisk och se till att den är under 25 MB.

Försöker du skicka oss ett DxDiag eller inköpsbevis? Om DxDiag-filen är större än 25 MB bör du dubbelkolla att den har sparats som en .txt-fil.

Om det är en textfil eller bild men den ändå är större än 25 MB kan du komprimera den:

1. Högerklicka på filen.
  2. Välj Skicka till.
  3. Klicka på Komprimerad mapp.

Detta skapar en mindre Zip-fil som du kan bifoga ärendet.

Hur bifogar jag en fil?

1. När du har loggat in på EA Hjälp klickar du på Konton och sedan på Mina ärenden.
  2. Klicka på det ärende som du vill bifoga filen till.
  3. Klicka på Bifoga filer...
  4. Leta upp den fil du vill bifoga och klicka på Öppna.

En orange laddningsstapel dyker upp under Bifoga filer...-knappen. När det är klart visas en gemsymbol för antalet bifogade filer.

När du har bifogat dina filer kan du återkomma till oss via knappen Återuppta. Välj hur du vill prata med oss så att vi kan titta på bilagorna du har lagt till och komma igång med att lösa problemet.