Lue, miten voit EA-tuen sivuston avulla löytää apua pelisi ja EA-tilisi suhteen ja miten voit ottaa meihin yhteyttä ongelmatilanteessa.

Voit ratkaista useimmat ongelmasi EA-tuen artikkelin avulla. Jos neuvoja voi auttaa sinua tämän ongelman kanssa, ohjeaiheesi alla näkyy myös yhteydenottotapa. Jos näin ei ole, käytettävissä on omatoimisen tuen vaihtoehto ongelmasi ratkaisemiseen.

Kun otat meihin yhteyttä ongelmaasi koskien, luomme sinulle tapauksen. Voit tarkastella sitä ja seurata päivityksiä Omat tapaukset -osiossa. Saat ilmoituksen tapauksesi muutoksista sähköpostitse.

Kaikissa tukiaiheissa ei ole vaihtoehtoa ottaa yhteyttä neuvojaan.

Jos et näe kyseistä vaihtoehtoa, se tarkoittaa sitä, että meillä on artikkeli tai muu tapa auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmasi. Jos ongelma on väliaikainen, olemme todennäköisesti tietoisia siitä ja työstämme korjausta. Tarkista reaaliaikaiset päivitykset tililtä @EAHelp.

Korallinpunainen katkoviiva, joka ympäröi Keskustele chatissa -painikkeita EA-tuessa.

Onko chat-vaihtoehto olemassa?

Jos ongelmassasi on vaihtoehto keskustella chatissa neuvojan kanssa, käytä näitä vaiheita.

1. Kun olet valinnut aiheen, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi, voit valita vaihtoehdon Keskustele chatissa tai Aloita chat.
  2. Kirjaudu sisään EA-tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin.
  3. Täytä yhteydenottolomakkeeseen seuraavat tiedot:
    • etunimesi
    • sukunimesi
    • sähköpostiosoitteesi
    • alustasi
    • aihe (lyhyt kuvaus ongelmastasi)
    • liitetiedostot (esimerkiksi näyttökuvat, asiakirjat tai linkit).
  4. Valitse Lähetä.
  5. Chat-ikkuna avautuu, kun sinut siirretään neuvojalle.

Minkä kanssa neuvoja voi auttaa?

Jos sinulla on ongelmia saada apua jostakin artikkelista, EA-neuvojat ovat täällä auttamassa sinua useimmissa tiliin ja peleihin liittyvissä ongelmissa. Kun otat meihin yhteyttä, anna mahdollisimman paljon tietoja ongelmastasi. Näin säästät aikaa myöhemmin.

1. Siirry EA-tuen aloitussivulle.
  2. Kirjaudu sisään EA-tilillesi valitsemalla Kirjaudu sisään ja antamalla tunnistetietosi.
  3. Valitse avattavasta Tilin hallinta -valikosta tai Hallitse tiliäsi -kohdasta luokka, jonka kanssa tarvitset apua.
  4. Hallitse tiliäsi -ohjesivu, jossa näkyvät vaihtoehdot salasanan vaihtamiseen tai palauttamiseen, sähköpostiosoitteen vaihtamiseen, EA-tilin linkittämiseen tai linkittämisen perumiseen, tilin turvallisuuden hallintaan, tilausten hallintaan, pelin tai tuotekoodin lunastamiseen, avointen tai aiempien tapausten tarkastelemiseen sekä nykyisten tai aiempien estojen ja käyttökieltojen tarkastelemiseen.

1. Etsi EA-tuen aloitussivulla pelisi luettelosta tai kirjoita pelisi nimi hakupalkkiin.
  2. Valitse hakutuloksista peli, jonka kanssa tarvitset apua.
  3. Valitse parhaiden ohjeaiheiden osiosta aihe, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi. Jos et löydä sitä sieltä, valitse Katso kaikki ohjeaiheet.
    • Jos valitset Näytä kaikki ohjeaiheet, löydät aiheesi nopeammin käyttämällä avattavaa Kaikki luokat -valikkoa.Katkoviiva, joka ympäröi Apex Legendsin eri ohjeaihekategorioita.

Onko olemassa nopeampi tapa löytää apua?

Help Q&A Bot voi auttaa sinua löytämään etsimäsi tiedot nopeasti. Etsi Help Q&A Bot -kuvake EA-tuen kotisivulta.

Help Q&A Bot voi ainoastaan hakea tukea, jota tarjoamme artikkeleissamme. Se ei pysty yhdistämään sinua EA-neuvojaan.

Jos sinulla on pelikohtainen kysymys, sisällytä pelisi nimi kysymykseesi.

Jos kysymyksesi liittyy EA-tileihin, sisällytä kysymykseesi ”EA-tili”.

Joillakin peleistämme on oma tuki erillään EA-tuesta. Näin saat tukea niiden kanssa:

Broadsword

Tuki:

Star Wars™: The Old Republic™

Katso paras tapa saada apua Star Wars™: The Old Republic™ -pelille.

Löysitkö pelistä ohjelmavirheen, vai onko sinulla jokin ehdotus? Voit lähettää bugiraportteja ja antaa palautetta EA:n keskustelupalstoilla EA:n virallisella tukifoorumilla.

Lue lisää ohjelmavirheistä ilmoittamisesta tästä artikkelista.