Lue, miten voit EA-tuen sivuston avulla löytää apua pelisi ja EA-tilisi suhteen ja miten voit ottaa meihin yhteyttä ongelmatilanteessa.

Ongelmastasi riippuen voit käyttää artikkeleita tai ottaa meihin yhteyttä keskustellaksesi chatissa neuvojan kanssa. Yhteydenottotapa näkyy ohjeaiheesi alla, jos kyseessä on ongelma, jossa neuvoja voi auttaa. Jos näin ei ole, käytettävissä on omatoimisen tuen vaihtoehto ongelmasi ratkaisemiseen.

Kun otat meihin yhteyttä ongelmaasi koskien, sinulle luodaan tapaus. Voit tarkastella tapaustasi ja seurata päivityksiä Omat tapaukset -osiossa. Saat ilmoituksen tapauksesi muutoksista sähköpostitse.

Kaikissa tukiaiheissa ei ole vaihtoehtoa ottaa yhteyttä neuvojaan.

Jos et näe kyseistä vaihtoehtoa, se tarkoittaa sitä, että meillä on artikkeli tai muu tapa auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmasi. Jos ongelma on väliaikainen, olemme todennäköisesti tietoisia siitä ja työstämme korjausta. Tarkista reaaliaikaiset päivitykset tililtä @EAHelp.

Korallinpunainen katkoviiva, joka ympäröi Keskustele chatissa -painikkeita EA-tuessa.

Onko chat-vaihtoehto olemassa?

Jos ongelmassasi on vaihtoehto keskustella chatissa neuvojan kanssa, käytä näitä vaiheita.

1. Kun olet valinnut aiheen, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi, voit valita vaihtoehdon Keskustele chatissa tai Aloita chat.
  2. Kirjaudu sisään EA-tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin.
  3. Täytä yhteydenottolomakkeeseen seuraavat tiedot:
    • etunimesi
    • sukunimesi
    • sähköpostiosoitteesi
    • alustasi
    • aihe (lyhyt kuvaus ongelmastasi)
    • liitetiedostot (esimerkiksi näyttökuvat, asiakirjat tai linkit).
  4. Valitse Lähetä.
  5. Chat-ikkuna avautuu, kun sinut siirretään neuvojalle.
  1. Siirry EA-tuen aloitussivulle.
  2. Kirjaudu sisään EA-tilillesi valitsemalla Kirjaudu sisään ja antamalla tunnistetietosi.
  3. Valitse avattavasta Tilin hallinta -valikosta tai Tilituki-kohdasta luokka, jonka kanssa tarvitset apua.
  4. Hallitse tiliäsi -ohjesivu, jossa näkyvät vaihtoehdot salasanan vaihtamiseen tai palauttamiseen, sähköpostiosoitteen vaihtamiseen, EA-tilin linkittämiseen tai linkittämisen perumiseen, tilin turvallisuuden hallintaan, tilausten hallintaan, pelin tai tuotekoodin lunastamiseen, avointen tai aiempien tapausten tarkastelemiseen sekä nykyisten tai aiempien estojen ja käyttökieltojen tarkastelemiseen.

1. Etsi EA-tuen aloitussivulla pelisi luettelosta tai kirjoita pelisi nimi hakupalkkiin.
  2. Valitse hakutuloksista peli, jonka kanssa tarvitset apua.
  3. Valitse parhaiden ohjeaiheiden osiosta aihe, joka parhaiten kuvaa ongelmaasi. Jos et löydä sitä sieltä, valitse Katso kaikki ohjeaiheet.
    • Jos valitset Katso kaikki ohjeaiheet, löydät aiheesi nopeammin käyttämällä Luokka-luetteloa.Katkoviiva, joka ympäröi Apex Legendsin eri ohjeaihekategorioita.

Joillakin peleistämme on oma tuki erillään EA-tuesta. Näin saat tukea niiden kanssa:

Broadsword

Tuki:

Firemonkeys-pelit

Hanki tukea Firemonkeys-tuesta tai Answers HQ:n kautta.

Star Wars™: The Old Republic™

Katso paras tapa saada apua Star Wars™: The Old Republic™ -pelille.