Overview
Finn ut hvordan du sletter EA-kontoen din permanent via EA-kontoens portal og ber om datasletting. Finn ut hva som skjer med dataene dine og hva som ikke kan gjenopprettes når kontoen slettes.
Hvordan sletter jeg EA-kontoen min?
Sletting av EA-kontoen fjerner ikke en utestengelse. Les om hvordan du anker utestengelsen.
- 1Logg på EA-kontoen din.
- 2Gå til Sikkerhets- og personvernsiden.
- 3Velg Slett EA-kontoen din.
- 4Følg instruksjonene for å slette EA-kontoen. Du har fem dager på deg til å avbryte forespørselen hvis du ombestemmer deg.

- EA-kontoen din slettes permanent og kan ikke gjenopprettes.
- Du vil ikke kunne tilknytte plattformkontoer som du har koblet til EA-kontoen din til en annen EA-konto.
- Hvis det er derfor du ber om sletting, må du gi oss beskjed, slik at vi kan hjelpe deg på en annen måte.
- Du mister tilgangen til rettigheter, spill, abonnementer, kjøp i spill knyttet til kontoen din, og du kan ikke sende inn eventuelle forespørsler om refusjon på kontoen.
- Hvis du sletter EA-kontoen, slettes ikke dataene dine for mobilspill på iOS eller Android automatisk. Hvis du vil slette mobilkontoen din, kan du gjøre det i spillet.
- Du vil ikke kunne få tilgang til EA-spill som er lastet ned eller kjøpt på Steam eller Epic, siden de er koblet til EA-kontoen din.
- Hvis du spiller EA-spill på Facebook, må du gå til Apper og nettsider i Facebook-innstillingene dine for å fjerne eventuelle EA apper.
- Hvis du har et EA Play-medlemskap på konsoll, må du ta kontakt med Microsoft eller Sony for å kansellere det.
- Eventuelle brudd på tjenestevilkårene som kan være knyttet til spillene eller kontoen din, blir værende.
Du kan ikke slette EA-kontoen din hvis du har en ventende faktura eller en pågående dataforespørsel.
Hvordan avbryter jeg en forespørsel om sletting av EA-konto?
- 1Logg på EA-kontoen din.
- 2Velg Avbryt sletting
Hvordan sletter jeg en mobilkonto?
Hvis du spiller mobilspillene våre på iOS- eller Android-enheter, kan du lese om hvordan du avslutter mobilspillkontoen din eller ber om å slette dataene dine.Pogo- og STAR WARS™: The Old Republic-kontoer
Hvis du sletter EA-kontoen din, går Pogo- og SW:TOR-kontoen i samme slengen. Vi kan ikke gjenopprette Pogo- eller SW:TOR-kontoer når dette skjer.Hvis du fortsatt ønsker å bruke disse kontoene, foreslår vi at du holder EA-kontoen din aktiv.Hvis du vil slette SW:TOR-kontoen din, kontakter du SW:TOR-kundestøtten.Hvordan sletter jeg EA Forums-kontoen min?
Hvis du sletter EA-kontoen din, slettes også EA Forums-kontoen og tilhørende personopplysninger som en del av denne prosessen.Hvis du bare ønsker å slette EA Forums-kontoen din og beholde EA-kontoen din, kan du kontakte EA-hjelp. En rådgiver vil bekrefte forespørselen din før EA Forums-kontoen fjernes. Velg Kontakt oss nederst på siden for å begynne.Når EA Forums-kontoen din slettes Vi kan ikke gjenopprette slettede kontoer hos EA Forums.
- slettes personopplysningene dine
- anonymiseres de gjenværende dataene, og alt innholdet ditt på EA Forums vil tilskrives en anonym bruker med standard brukernavn og avatar.